Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ei keskustelua, vaan kouluttautuneen väen mölinää, syyttelyä, haukkumista ja irvailua"

Eduskunnan keskustelukulttuuri, Hornet-lausunnot ja Kampparien menestys ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Marin ja Ohisalo tietävät, että vaalikiimassa ennen vaaleja on ihan sama miten on esillä, kunhan vain on näyttävästi esillä.

Matkailua

Jukurit... Tuas se nähtiin, että tuurilla ei kahta kautta peräkkäin seilata. Ja kukas se tuas homman hoiti Jukurien kustannuksella? No KooKoo.

Liigaperinteet

Miksi Suomi on pahoinvointivaltio? Katsokaa yksi eduskunnan kyselytunti. Näette ja kuulette. Ei keskustelua vaan kouluttautuneen väen mölinää, syyttelyä, haukkumista ja irvailua. Äänestätkö lisää samanlaisia?

Sivistys?

Metsät ja vihervasemmisto. Millaiset metsät jätämme lapsille ja lapsenlapsille? Lahot risukot? Jos niitä ei saa hakata, hoitaa ja uudistaa.

Vihreä kulta Suomen hyväksi

Kun ruoditaan Marinin hävittäjälausuntoa, kannattaa muistaa, että hän käytti koko ajan puheessaan konditionaalia. kuuntelin uutisen monta kertaa.

Sk

Eläkkeet nousivat, kiitos indeksien. Nyt kipeiden leikkausten tekijät ovat taas indeksien kimpussa. Toivottavasti eivät onnistu.

Kohtuus kaikessa

Kiitos Kampparit ja onnittelut hopeasta! Mutta erityisesti nostaisin ilon aiheeksi Kampparien Nuorten kultajoukkueen, jossa pelaa monta myös edustusjoukkueessa vilahtanutta nuorta miestä. Tulevaisuus on teidän!

Fani

Sanna Marinasta kannattaa vaaleissa päästä eroon. Noilla lausunnoilla ollaan kohta sodassa.

Kassaneiti kukkulalla

Nyt tais tulla pääministerille pahemmat paikat kuin Lintilälle. Uhkailee Venäjää hävittäjillä ja vielä ylipäällikön selän takana.

Vaali