Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Heille pitäisi jyrkästi ilmoittaa, että ennenkuin ratifiointi on selvä, niin raha ja hävittäjäneuvottelut eivät etene millimetriäkään"

Turkin ja Unkarin jarrutustoimet, opiskelijoiden rahatilanne ja lasten kasvatus ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Onkohan Ohensalon niskaan iskeny vaalijumi kun ei pää heilunu Kiovan matkalla. Eli pelko kunnon vaalitappiosta jäykettää niskan.

Ja valtion varoilla

Opiskelijoita ressaa ruuan ja hintoje nousu, totta. Mut ei aikaakaan kun ilmeisesti joitakin ressas Yökerhon lopetus. Mistä rahaa enää sinne riittäskää.

Tärkeysjärjestys

Senjälkeen kun Unkarille annetaan EU-miljardeja ja Turkille hävittäjiä niin ne saattavat ratifioida Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyydet... tai keksiä seuraavan vedätyksen. Heille pitäisi jyrkästi ilmoittaa että ennenkuin ratifiointi on selvä niin raha ja hävittäjä neuvottelut eivät etene millimetriäkään. Röyhkeiden basaarikauppiaiden kanssa pitää osata tiukasti ja rajusti tinkiä. Marssijärjestys uusiksi....

Peksi

Lasten kasvatus on vaativa taitolaji. Huumori auttaa monasti tiukoissakin tilanteissa sanoman perillemenoa. Jopa railakas " sketsivittuilu" voi olla parempi metoodi kuin pelkät kiellot ja käskyt. Ei ole helppoa päästä asian sisään pienestä tai usein miltei olemattomasta reijästä. Vanhemmille ja opettajille jaksamista toivottaen.

Ikka