Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Mitä hemmettiä, olen suorittanut kansalaisoikeuteni eli velvollisuuteni kymmenet vuodet äänestämällä Launialan koulussa ja nyt pitääkin mennä Tuppuralaan"

Äänestyspaikan vaihdos, työterveyshuolto ja pakkoremonttilaki ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Älkää ikinä äänestäkö vihervassuja. He ärsyttää Venäjää meidän niskaan todenteolla. Mikä vaarallisinta, emme ehkä koskaan pääse Natoon. Tämäkin on vihervassujen syytä välillisesti.

Mielipide

Lähtipä taas sammakko hienosti lentoon. Vaihtuu hallitukset vielä moneen kertaan, ennenkuin yksikään Marinin Hornetti lentää Ukrainaan!

Slava Ukraini

Meidän on hillittävä ostamista ja mukavuudenhalua. Luonto ei kestä muuten. Joten raha ei voi olla mittari elämälle. Kuluttaminen kuluttaa maapallon varat.

Haloo

Huono johtaminen uuvuttaa työntekijät – mikä uuvuttaa johtajat?

Salaviisas

Eläkeliiton piirin puheenjohtaja kadehtii työntekijöiden työterveyshuoltoa. Huomaamatta jää, että mitä terveempänä eläkkeelle jäädään, sitä terveempänä ollaan eläkeläisenäkin.

Huomio

Katsokaapa vanhemmat millaisia pelejä nuorisonne pelailee päivät pitkät. Veri roiskuu ja päitä putoilee. Olisiko yksi syy lisääntyneeseen nuorten väkivaltakäyttäytymiseen noissa tunnottoman väkivaltaisissa peleissä?

Mutu

Mitäköhän kansanedustajaehdokas aikoo itse tehdä asioiden eteen? Nyt vaan paljon ilmassa leijuvia korulauseita asioista mitä tulee tehdä...

Äänestäjä

Luin että tämä pakkoremonttilaki olisi hyväksytty Eu:ssa. Tämä tietää monien mökin mummojen jotka äänestivät vihervassuja, häätöä omasta kodistaan pois elleivät tee kallista remonttia.

Että näin Eu:ssa

No jo oli taas! Raivoa Sanna Marinia kohtaan ja sivullisiinkin vaan mieluummin nykyajassa elävä Marin kuin 1970-l. laiska sovinisti käryäjä pähisijä!!!

Marinin puolella

EU on määräämässä 1.5milj. asuntoa Suomesta pakko energiaremonttiin. Ensin hankittava energiatodistus 300 - 400e. Puolesta äänestivät mepeistä SDP, vihreät ja vasemmistoliitto. Vastusti keskusta, kokoomus ja PS. Hyvä tietää ennen vaaleja tuokin työ.

Ei ikinä

Koko vihervasemmisto äänesti talojen pakkoremontin puolesta europarlamentissa. Tämäkö köyhän puolustamista? Ei. Se on köyhän halpana pitämistä.

Ihmeellistä touhua

Hyödynnä vaalikonetta käänteisesti näin: Vastaa kaikkiin kysymyksiin "en osaa sanoa" tai "ei samaa mieltä eikä eri mieltä". Miten se nyt päättämättömyys ko. koneessa ilmaistaan. Saat tietoa keitä nyt ainakaan ei kannata valita.

Vaaliaasi

Pakkoremonttiäänestyksessä Keskusta oli ainoa puolue, joka yksimielisesti vastusti sitä. Kokoomuksen Pietikäinen puolusti. PS:n Huhtasaari ei ollut paikalla. SDP, vasemmistoliitto ja vihreät kaikki kannatti. 1,5 milj asuntoa pakkoremonttiin joutumassa.

Kannattaneet mepit vaihtoon

Mitä hemmettiä, olen suorittanut kansalaisoikeuteni eli velvollisuuteni kymmenet vuodet äänestämällä Launialan koulussa ja nyt pitääkin mennä Tuppuralaan. No kun olis auto tai hyvä kunto, mutta ei kumpaakaan joten se siitä.

Yllätetty ikävästi

Kun vahainkodit lopetettiin, tuliko uusia vanhainkoteja näistä kun pitkin pitäjiä riepotellaa vanhuksia, oli ehdotettu yli 90 v. vaikeasti sairaan viemistä Mäntyharjuun, mut sai viime hetkensä kuitekin viettää hienossa sairalassa.

Mitä mieltä vanhusten kohtelusta

Vihreä ehdokas sanoo, että metsäpolitiikasta on turha syyttää EU:ta. Aivan oikein, syytettäköön vihreitä, jotka keksivät jatkuvasti uusia maksuja meille kaikille ilmaston suojelun varjolla.

Erkki

Eikö jokaisella lapsella pitäisi olla oikeus laadukkaan varhaiskasvatuksen lisäksi myös turvalliseen kotiin ja laadukkaaseen kotikasvatukseen.

Mitä suotta

Nyt tarvitaan hyvää ja riittävän vahvaa vanhemmuutta. Vanhemmuuden perustaidot on jonkun pakko opettaa ja ylläpitää, jotta perheissä olisi lapsilla ja sitä myöten vanhemmilla riittävän hyvä olla.

Iso merkitys