Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Pieneläkeläisiä verotetaan Suomessa liikaa ja 24 % alv jokaisen maksettavaksi päivittäin, on järjettömin vero"

Verotus, Nato ja hiilijalanjäljet ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Kun sodassa olevalle kertoo, että meiltä vapautuu koneita ja lupaa keskustella asiasta, on selvästi herättänyt uskon ja toivon. Sen Marin teki vastoin faktoja. Puolustusministerimme sanoi, että tarvitsemme koneet omaan puolustukseen vielä 7 vuotta. Ja sitten jo koneet käyttöikänsä päässä. Vastuutonta keulimista pääministeriltä.

Asiallinen

Nämä suuret sotaherrat Marin ja Ohisalo lähtee varmaan pian Ukrainaan laittamaan maailman asiat kuntoon. Tosin siinä jää peräkylän mummon asiat unholaan.

Naapurin mummo

Hurskastelua on kommunistisen puolueen Naton vastustus. Se aate on vaikuttanut sadan miljoonan ihmisen kuoleman historian aikana.

Historiaa

Mihin ne loput Miljoonat meni, kun se ns. ideakisa järjestettiin ja siihen ehdotuksia, itsekin tein ehdotuksen, nimikin pyydettiin, ei ole tästä asiasta mitään kuulunut.

Vanhusten puolesta

Vanhat verkostot ovat tulevaisuudelle enemmän rasite kuin etu. Tämän näet kaupungin taloudesta. Huomioi kun äänestät.

RVK

Jännä juttu, kaikki sanoo, ettei lue Sano se -palstaa. Salainen tiedustelu osoittaa, että kaikki lukee sen ekana.

Paula

Liikuttu on ja liikutaan vaikkei pakaroissa ja naamassa niin näy. Vaikka maileja on takana, ei askelpakkoa eikä smoothia. En alkaisi alusta, mutta ilo ja harmit elämässä ovat kannatelleet. Huomioi muut, lapsesi ja eläimet! Ihanaa, jos osaat tervehtiä.

Elämää sekin

Kiitos Sisko Kallioniemi 16.3 olleesta, Mikkelin rahojen käyttöä koskevasta kirjoituksesta.

Kuka vastaa

Mikä on minkäkin kuluttamisen osa-alueen hiilijalajälki? Kaikella materialla on hiilijalanjälki. Ihmiset alkavat ajatella nämä hiiliasiat niuhottamisena. Kauppiaat, tehkää eläminen meille helpoksi. Vain hiilineutraalia tarjolle ja maailma pelastuu.

Sopeudutaan tarjontaan

Pieneläkeläisiä verotetaan Suomessa liikaa ja 24% alv jokaisen maksettavaksi päivittäin, on järjettömin vero.

AES

Liian monia arvoja ja elämänasenteita on vastassa lapsien, koululaisten, opiskelijoiden ja ammattilaisten työmailla. Pakko vaan sietää. Siihen kasvatusta ja oppia.

Ja nopeesti kiitos

Meidät kasvatetaan olemaan millaisia olemme, ajattelematta tiettyjen elintapojen merkitystä elämänhallintaan ja kaikkien riskitekijöiden vaikutusta tulevaisuudessa. Miksi ei puututa ajoissa? Kun puututaan sitten kuitenkin moninkertaisin resurssein.

Surua haasteita nähdessä

Olispa tosi mielenkiintoista tietää paranisiko jopa Mikkelin tilanne mikäli se päästettäisiin ns kriisikunnaksi? Voisi olla jopa parempi ratkaisu kun kerran valtuutetut eivät uskalla päättää asioista. Tuskinpa vaan kaupunkimme tilanne enää valtion hoteissa voi mennä tämän huonompaan jamaan? Tuskin töppäilevät siellä niinkuin nämä meidän luottamushenkilöt vai pitäisikö sanoa tuottamushenkilöt!

Mr Sätky

Kyllä on Marinilla homma sekaisin kun on nyt puuttumassa jo Ruotsin natojäsenyyteen. Eiköhän anneta niiden hoitaa asiat itse. Kyllä ne varmaan näin tekevätkin ei siinä Marinia tarvita.

Äänestäjä?