Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ymmärtääksemme oikeudenkäyntien lopputulos on ollut kaupungille pelkkää turskaa”

Mikkelin menestys oikeussaleissa, Anttolan seniorit ja poliittiset mielipiteet ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Nyt, kun M:lin kaupungille on vuosien varrella kertynyt runsaasti eksperimentaalista tietoa erilaisista oikeudenkäynneistä valituksineen, tulee tietoa ehdottomasti hyödyntää ennen valituksen tekoa. Kahdelta viime valtuustokaudelta on syytä kerätä kaikki kustannukset, erilaisine oikeudenkäynti,- konsultti- yms. lisäkustannuksineen yhteen ja tutkia lopputulosta. Vasta tämän jälkeen harkitaan rauhallisesti kannattaako vesilaitoksen lähteä lisäkäräjöintiin. Ymmärtääksemme oikeudenkäyntien lopputulos on ollut kaupungille pelkkää ”turskaa”.

Pitkäjärven pankkimiehet

Mihin aina unohtuu Anttolan seniorit? Täälläkin meitä on.

Syrjäkyläläinen

Muurahaisiksi nimittelevä ja kaikille omakotitaloa ja vihreyttä suosittelevalle järki päähän. Omakoti avustettavia on jo liikaa. Perushoitoon rahaa ja säästyy kalliissa erikoishoidossa yleneläminen. Kerrostalo on hyvä, jos ei ole nälviviä naapureita. Solvaajia ei tarvita missään!

Järkeä

Ei ihminen voi niin paljon vihata itseään että äänestää vasemmistoa. Pakkokorjauslaki on p..stä. Ja kokoomus, Pietikäinen kuriin.

Tauno

Monenlaisen propagandan uhrit näkyvät kippaavan nykyhallituksen vastaisia lyhytnäköisiä "mielipiteitään" tälle palstalle. Kaikenlaista näkee: vaatimuksia paluusta Venäjän edessä kyyristelyyn, EU-parlamentin järkevien ilmastopäätösten väheksymistä, köyhien kyykyttämistä oikeistopolitiikalla - lista on pitkä. Järki käteen äänestäjät! Vihervasemmisto on kriisien täyttämänä aikana hienosti hoitanut maamme asioita. Ja voi hoitaa vastedeskin.

Vastuu

Vuorikadulla, Saijonhovia vastapäätä oleva postilaatikko on ihan älyttömän likainen! Jos minä menen kuuraamaan sitä niin ottaako poliisi minut kiinni??

Siistiä pitää olla

Erityisyyden ymmärtäminen on melkeinpä välttämätöntä kaikille kanssakulkijoille. Ymmärtäkää toisen käytöksen syy. Joidenkin mahdollisen pahan olon syy. Empatialla, huumorilla, tarvittaessa aina napakalla otteella tukien. Iloitaan yhdessä.

Kaikkien etu

Vanhemmat vastuussa, mitä pelejä lapsensa pelaa ja millaisia mallivideoita katsellaan youtubesta. Netti voi olla opettava, mutta myös turmiollinen.

Vastuullisuutta lapsen hyväksi

Vihervassut sitä ja ilmastovouhkaajat tätä. Mitä enemmän luen näitä ala-arvoisia kommentteja, sitä varmemmin tulen äänestämään Vihreitä tai SDP:tä. En halua Suomen taantuvan johonkin 70-luvun menoon. Sitä paitsi olen aivan varma että persujen itselleen kovasti omimaa isänmaallisuutta löytyy vähintään yhtä paljon myös nykyisistä hallituspuolueista ja Kokoomuksesta.

Äänestäjä

Markkinat pidettiin Mikkelissä samalla kertaa eduskuntavaaliehdokkaat esittäytyivät. Eräs nuori naisehdokas paheksui ihmisiä, jotka äänestävät perussuomalaisia. Tämän ehdokkaan olisi hyvä miettiä sanomisiaan jos aikoo päästä eduskuntaan ja kunnioittaa toisten mielipiteitä, sillä sitähän työ siellä on kaiken muun lisäksi. Tämä ehdokas ei saa minun ääntäni.

Hoitaja Mikkelistä

Vahva usko. Vahva toivo. Yhteisön tuki. Kehittyy vahva resilienssi, sietokyky. Näin yritän ymmärtää. Nälkäjonoja kuitenkin on.

Joh. 6: 34-35

Voiko nostaa päivärahaa, jos oikein ykköslehdessä kertoo, ettei kesällä ota töitä vastaan?

Kysymys

On aika ymmärtää alkutuotannon eli maatalouden merkitys laajemmin. Vaikutus työllisyyteen välittömästi ja välillisesti. Eli vaikutus talouteen. Mitä sitten, jos suomalaista maataloutta ei enää ole.

Laadukas huoltovarmuus