Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Satojen päällekkäisten säännösten takia työnteko alkaa olla vähän hankalaa"

EU-parlamentin päätökset, Hornetit ja Mannerheimintien liikennevalot ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Hyvä idea, Hornetteja Ukrainaan. Tänne vaan ukrainalaisia pilotteja ja huoltoryhmää, kouluttautumaan ja valmistuttuaan varaosat Hornetin peräkonttiin ja Ukrainaan. Suomen ei tarvitse maksaa niiden romuttamisesta. Tilalle sopii Jenkkien kanssa F35-laivue tänne ja kouluttaa Suomen tuleviin hävittäjiin. Samalla voi testailla, että ne pelittää Suomen oloissa ja pyytää mahdollisia korjauksia. Molemmat asiat on edessä joka tapauksessa.

Jussi

Venäjältä katsottuna Putin sotarikostuomioistuimessa näyttää lännen katalalta juonelta. Se yhtenäistää Venäjää.

Salaviisas

Ennaltaehkäisevälläkin työllä on merkityksensä. Mahdollisuuden tehdä yksinkertaisia aputöitä tarvitsee moni. Kaikki otettava mukaan työntekoon, eli verotuloihin perustuvan yhteiskuntamme pyörittämiseen.

Työn monet hyvät vaikutukset

Yhteiskuntaamme eriarvoistetaan, kun nähdään tarpeelliseksi ylimääräiset vakuutukset, turvavarustelu koteihin, menopeleihin, laitteisiin. Isolla osalla ei varaa. Pitäisikö kaikkien siis pärjätä ilman. Väärinkäytökset vain kuriin. Ja vaaditaan vastuullinen käytös jokaiselta.

Hyvä huominen

Satojen päällekkäisten säännösten takia työnteko alkaa olla vähän hankalaa. Ei tiedä, mitä pykälää pitäisi noudattaa. Ja jos joku haluaa porsaanreikiä etsiä, niitä löytyy. Oikeuksien kanssa sama juttu. Onko työntekijän oikeus vahvempi, vai asiakkaan.

Kuka tietäis

On käsittämätöntä, miten vihervasemmisto polkee pientä ihmistä EU-parlamentissa.

Ella

Sammuttakaa Mannerheimintien ääliömäiset liikennevalot, kunnes ne toimivat oikein.

Äly hoi

Arvostan suuresti paikallisia Apua Ukrainaan -ryhmää ja Lasten Vekkulaa. Teette sydämellä niin arvokasta työtä ukrainalaisten perheiden hyväksi. Ylpeä teistä kaikista.

Kiitos

Oskari Valtolalta hieno vinkki Mikkelin talouden korjaamiseksi. Mineraalikaivoksia Saimaalle. Saataisiin kaikille akut sähköautoiluun, luonto kiittää ja kaikki voittaa. Ei tarvitse myydä ainutta varmaa tulonlähdettä ESEä.

DeGröna

Sinulle Suomiko nousuun pakkolaella: Hei myös nämä äänestivät EU-parlamentissa kyllä pakkoremontin puolesta Alviina Alametsä (vihr), Ville Niinistö (vihr), Miapetra Kumpula (sdp), Silvia Modig (vas).

Oikaisu

Onko totta että Mikkeli maksaa vuokraa Viestikeskus Lokin tiloista eikä edes tiedä kuka ne omistaa? Riihelän tarinoista sai sen käsityksen!

Kysyn vaan