Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Naisvuorella on nyt todellinen nähtävyys: kaunis kukkapenkki. Mene katsomaan, kun vielä tummanvioletit hyasintitkin kukkivat"

Länsi-Savon tekstiviestipalstalla otetaan tänään kantaa myös muun muassa sopiviin ruohonleikkuuaikoihin.

Onko järkeä aloitta ruohonleikkuu klo 6.15 aamulla taajamassa? Etkö tiedä, että on ihmisiä jotka haluaa nukkua tuohon aikaan? Eihän tuo ole kuin kiusantekoa.

Yötyöläinen

On se ihan nakutettu, kun tulloo sunnuntai-iltapäivä ja ettoneihen aika, niin eikö joku naapuri ala jurruuttoo nurmikkoo. Eikö ole arkee tuo homman tekemiseen.

Ruokaperäset

Kansanedustaja on varsinainen ajankäytön ihme. Arkadianmäen tehtävän lisäksi kaikki mahdolliset luottamuspaikat sekä kaupungin että aluehallinnon tasolla.

Kun mikään ei riitä

Kansanedustajan työaika on 24/7 ja se on kokonaisvaltaista sisältäen hyvin monia asioita ja tehtäviä muuallakin kuin Eduskuntatalolla kaikkina viikon päivinä. Työkalenterini ei ole Facebook, joten sen perusteella ei kannata minun työtehtäviäni arvioida. Kansanedustajallakin voi olla alueelle elinvoimaa, liikunnan ja elämäniloa tuottavaa yritystoimintaa kesällä, kuten minulla Hiihtomäen lava. Mielelläni keskustelen ihan kasvotusten tai puhelimitse kaikista asioista, niin ei tarvitse täällä tekstiviestipalstoilla kuiskia ja huiskia ja arvella.

Jaana Strandman

Naisvuorella on nyt todellinen nähtävyys: kaunis kukkapenkki. Mene katsomaan, kun vielä tummanvioletit hyasintitkin kukkivat.

Kiitollinen kuntalainen

Mikkelin Heinälahdelle ei tulisi rakentaa peilipintaisia mökkejä. Jo tavallisella kesämökillä linnut lentävät päin ikkunalaseja. Eläimet eivät voi mitenkään hahmottaa peilipintaa ja varoa sitä. Sen verran pitäisi luonnosta välittää!

J. P.

Naisvuorella on nyt todellinen nähtävyys: kaunis kukkapenkki. Mene katsomaan, kun vielä tummanvioletit hyasintitkin kukkivat.

Kiitollinen kuntalainen

Kyllä on törkeen näkösiä hökötyksiä nuo virolaisen lasilaatikot. Kaikkea muuta kuin luontoon sopivia.

Mielipide

Tiedän että asia on arka jopa tabu. Mutta kymmeniä jopa satoja tuhansia työikäisiä ja kykyisiä elätetään eril. tuilla sänkyyn. Muulla tavalla en voi hahmottaa yhtälöä: työvoimapula/työttömyys.

Valinnan vapauttako

Tämä palsta on parasta mielenterveysterapiaa. Vaikka itsellä olisi kuinka huono päivä, niin siitä tulee aina parempi kun palstan lukaisee läpi. On se niin järjetöntä kuraa. Oikea mikkelintaudin multihuipentuma. Toivottavasti kuitenkin jonkun pahaa mieltä helpottaa...

Säännöllinen lukija

"Hybridikoulussa yhdistetään betonin ja puun ominaisuudet parhaiten sopiviin kohtiin". Vaaka- ja pystypuupalkit täysin sateelle ja auringolle alttiiksi.

Hyvin menee

Heikki Saastamoinen kirjoittaa XAMKin alueellisesta merkityksestä. Kampus ja vuokra-asunnot kuitenkin ammottavat tyhjinä, kun opintoja siirretään verkkoon.

Taantuva Mikkeli