Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Todennäköisesti lentää kylän viimeiset ukkometsotkin joukolla noihin peili-ikkunoihin"

Länsi-Savon tekstiviestipalstalla on tällä kerralla asiaa muun muassa tuulivoimasta, pyhärauhasta ja kansanedustajien töistä.

Mikkelin hiippakunnan piispaksi Pekka Sirkiö.

Juvalainen

Mikä viisaus oli tuo ison koulun rakentaminen kun kaikkialla pyritään pienempiin yksiköihin? Kertokaa ihmeessä kun muualla eivät tiedä. Tuleeko lapsista viisaampia, kun istua nököttävät autossa kaksi kolme tuntia. Tykkääkö luonto kun liikenne moninkertaistuu koulun lähellä? Hyötyykö tästä muut kun liikennöitsijä?

Seuraaja

Satamassa vesi korkealla ja Emolan myllyn luona vesi lammessa laskee. Kenen vastuulla? Telkän poikaset uivat kasvuston seassa kun ei ole paljoa vettä.

Huolestunut nuori

Ei lopu pulina vielä. On selvitettävä jätelaitoksen hallituksen osuus siihen, miksi rakennuskustannukset tuplaantui ja vastuut niissä.

Paavo

Miksette työ immeiset laeta korvatuloppia tae kuulosuojaemia piähänne, kun haluvatte päeväunet ottoo. Yksinkertasta eikö.

Ei kuulu iänet

Monilla vuosikymmeniä työtä takana ja nyt ei ole rahaa alennuslippuun ja huvituksiin? Kenelle niitä eläkkeitä jaatte ja säästätte? Kaikki ei voi olla ilmaista. Ei nuorille eikä vanhoille. Tulos näkyy joka päivä.

Eikö oo muka rahhaa?

Jaana, älä välitä jonninjoutavista mollaajista. Teillä kansanedustajilla kyllä selkäänpuukottajia riittää. Sinun arkielämäsi ei kuulu muille.

Tanssitaan

Kansanedustajat haluavat lapsia lisää, vaikka entisiäkään ei ole kykyä ja voimia hoitaa. Lapsi/nuori on haluttu ihminen, joka muuttuu ongelmaksi jota kukaan ei halua? Aika outoa haluamista!

Tekstiviesti

Kansanedustajan palkan pitäisi olla riittävä, ettei tarvitse sen ohella tehdä töitä ml. yritystoiminta. Oheishommat vaarantavat riippumattomuuden. Eikös sitä palkkaa makseta loma-ajoiltakin?

Realisti

Meidän taloyhtiössämme kaikki kunnioittavat sunnuntai- tai pyhärauhaa, ystävällisesti tervehtivät, tutummat jopa juttelevat, eivät kyttää tai puhu pas... Untakos vain kele...

Hymy ei maksa mittää

Suattaa ruveta satamaan sano savolaisukko kaatosateessa perustaan raapiessaan.

Savolaisuuden ytimessä

Kiitos kyläaktiiveille tuulivoiman puolustamisesta, saadaan viimeinkin tuulimyllyjä Makkolaan ja luonnonmukaisempaa sähköä.

Parempaa huomista

Pienet peilimökit 20 m rantaviivasta metsikössä vs. massiiviset hyönteishotellit avonaisella pengerretyllä Saimaan rannalla Ristiinassa ihmisten ilmoilla!

Ei oo laki kaikille sama

Onkohan kukaan ajatellut monta lintua lentää noihin peili-ikkuna mökkeihin Heinälahdessa. Todennäköisesti lentää kylän viimeiset ukkometsotkin joukolla noihin peili-ikkunoihin saatikka pikkulinnut poikasineen. Hirvi kun näkee kilpailijansa peilistä niin voi kaiketi arvata mitä tapahtuu.

Lintumies

Ei kävelykadun mökitkään mitään silmän iloja ole äänineen. Istuuko ne " arkkitehtuuriltaan torin kulttuurihistorialliseen miljööseen"?

Kakofonia

Aika on ajanut kirkon ohitse, istuskelu kirkonpenkissä tuntuu vain ulkokultaiselta esitykseltä. Sen parituntisen vietän mieluummin viemällä iäkkään sukulaiseni kevätaurinko on.

Kädet ristissä

Meillä ruohonleikkuri on sunnuntaisin se pienin pahe. Painepesuri raivaussaha ja lehtipuhallin on myös ihan kivoja sunnuntain ääniä.

Ymmärrän kaikkia