Juvan rajun pienkerrostulipalon sammutustyöt jatkuvat edelleen – Rakennus on kärsinyt mittavat vahingot

Onnettomuuskohteen välittömässä läheisyydessä liikkumista tulee välttää muodostuvan savun ja pelastusajoneuvoliikenteen vuoksi.

Pienkerrostalossa Juvalla tiistaina illalla syttyneen tulipalon sammutustyöt ovat jatkuneet läpi yön ja ovat edelleen käynnissä.

Palo on levinnyt kaikkiin kerrostalon asuinhuoneistoihin, ja rakennus on kärsinyt erittäin mittavat vahingot. Rakennuksessa on seitsemän asuinhuoneistoa ja runsaasti varastotiloja. Kerrostalo sijaitsee Juvantiellä.

Palo ei ole vaarassa levitä muihin rakennuksiin, mutta palopaikalta muodostuu edelleen runsaasti savua. Etelä-Savon pelastuslaitos kehottaa välttämään liikkumista onnettomuuskohteen välittömässä läheisyydessä, muodostuvan savun ja pelastusajoneuvoliikenteen vuoksi.

– Sammutustyöt jatkuvat vielä kauan. Sen jälkeen tulee jälkiraivaus ja tutkinta, päivystävä palomestari Markku Mäkelä kertoi keskiviikkona hieman kello 10.30 jälkeen.

Kerrostalon asukkaat ovat olleet yön hätämajoituksessa toisaalla. Asunnoissa tulipalon syttyessä olleet kuusi henkilöä onnistuivat pääsemään ulos omin avuin.

Jälkisammutustöiden jälkeen kohteessa käynnistetään palonsyyntutkinta. Pelastuslaitoksen lisäksi selvitystyössä on mukana myös poliisin tekninen tutkinta.

Tulipalon syttymissyystä ei toistaiseksi ole tietoa. Hätäkeskus sai ilmoituksen rakennuspalosta Juvantiellä tiistaina illalla noin kello 18.30 aikaan.

Päivitetty päivystävän palomestarin kommentilla kello 10.48. Kuva vaihdettu kello 11.30.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka