Aikuisten lounasruokasuosikki on lohi, sanoo mikkeliläisen lounasravintola Ramin kokki Antti Ruuskanen

Seuraavan päivän lounas esivalmistellaan yleensä jo edellisenä päivänä, Antti Ruuskanen kertoo.

Mikkeliläisen lounasravintola Ramin kokki Antti Ruuskanen (53) onko koskaan käynyt niin, että lounasruoka loppuu kesken?

Lue lisää aiheesta

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi