Kokki Helena Rautiainen tykkää, kun asiakas hihkaisee kiitokset keittiöön —"Suora asiakaspalaute on parasta"

Työssä haastavimpia ovat kiirehuiput, kertoo mikkeliläisen Gastropub Einon kokki. Kaiken pitää tapahtua nopeasti, kun asiakkaillakin on kiire.

Kokki Helena Rautiainen, mikä on haastavinta kokin työssä?

Lue lisää aiheesta

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi