Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Heidi Loukiainen valittiin Etelä-Savon Yrittäjien uudeksi aluejohtajaksi

Loukiainen aloittaa Puumalan kunnanjohtajan tehtäviin siirtyneen Niina Kuuvan tilalla Etelä-Savon Yrittäjien aluejohtajana tänä keväänä.

Heidi Loukiainen on valittu Etelä-Savon Yrittäjien uudeksi aluejohtajaksi. Uusi aluejohtaja valittiin, koska tehtävää aiemmin hoitanut Niina Kuuva valittiin tammikuussa Puumalan kunnanjohtajaksi.

Kemiöläinen Loukiainen tulee Etelä-Savon Yrittäjien aluejohtajaksi Pälkäneen kunnan elinkeinojohtajan tehtävästä. Lisäksi hän on aiemmin työskennellyt Keski-Suomen TE-palveluiden yritysasiantuntijana ja Tammelan elinvoimakehittäjänä sekä yrittäjänä.

– Minulla on hyvä yrittäjäjärjestön tuntemus eri tasoilta. Olen toiminut paikallisyhdistyksen puheenjohtajana vuodesta 2014 asti, toimin Varsinais-Suomen Yrittäjien hallituksessa ja nyt myös uudessa Suomen Yrittäjien valtuustossa jäsenenä, Loukiainen sanoo tiedotteessa.

Hän kertoo olevansa innovatiivinen ihminen ja pitävänsä asioiden kehittämisestä.

– Haluan olla tekemässä Etelä-Savon Yrittäjistä Suomen aktiivisinta ja rohkeinta aluejärjestöä.

Loukiainen toimii tällä hetkellä muun muassa Varsinais-Suomen liiton saaristotoimikunnan puheenjohtajana.

Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasola kertoo tiedotteessa, että Loukiaisen odotetaan tuovan mukanaan uutta näkemystä ja kokemusta elinvoiman lisäämiseksi Etelä-Savossa.

Loukiainen aloittaa aluejohtajan tehtävässä loppukeväästä.