Pienillä paikkakunnilla ja kylillä ravintolat sitkuttelevat noutoruoan varassa – Mäntyharjussakin polkaistiin pystyyn kampanja, jolla autetaan yrittäjiä ja ruoka-avun tarvitsijoita

Ravintola Rosmarinin yrittäjä Sirpa Huoponen ehdotti ensimmäisenä Mäntyharjuun omaa ravintoloiden hyväntekeväisyyskampanjaa. Jokaisella ravintolalla on omat lahjakorttinsa. Ensimmäinen erä lahjakortteja jaetaan perjantaina hävikkiruokajakelussa. Saana Huhtala

Ravintola- ja kahvilayrittäjät jännittävät nyt sitä, jatkuuko ravintoloiden sulku. Tällä hetkellä ravintolat ja kahvilat voivat myydä ainoastaan noutoruokaa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 1 €/vko Olen jo tilaaja