Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkeliläinen K-Supermarket Rokkala saa uudet kauppiaat

K-Supermarket Pikantin nykyiset kauppiaat Arja ja Petri Pylväs siirtyvät kauppiaiksi Rokkalaan.

Mikkeliläiset Arja ja Petri Pylväs aloittavat K-Supermarket Rokkalan uusina kauppiaina 3. toukokuuta. Pylväät ovat toimineet K-Supermarket Pikantin kauppiaina lähes 14 vuoden ajan mutta päättivät tilaisuuden tullen lähteä kohti uutta, kerrotaan K-ryhmän tiedotteessa.

Pylväät kertovat, että he ovat olleet Pikantissa kauppiaina sen alkumetreiltä asti, sen henkilökunnasta on tullut toinen perhe ja kaupasta heidän neljäs lapsensa. He haluavat jatkaa työtä Rokkalassa yhtä antaumuksellisesti.

Nykyistä kauppiasta Tiina Karinkantaa ja hänen henkilökuntaansa Pylväät kiittävät hyvästä työstä.

– Kauppa on hyvässä kunnossa mutta vähitellen varmasti meidän oma kädenjälki tulee näkymään myymälässä, Pylväät kertovat tiedotteessa.

K-Supermarket Rokkala on Pylväiden neljäs kauppapaikka ja samalla heidän kotikylänsä kauppa. Perhe asuu Savisillassa.

Kauppiasuran he aloittivat vuonna 2002 Viitasaaren K-Market Väiskistä, mistä matka jatkui Mäntyharjulle K-Marketiin ja sieltä Mikkelin K-Supermarket Pikanttiin.

Pylväät haluavat K-Supermarket Rokkalan uusina kauppiaina panostaa palveluun, tuoreuteen ja valikoimaan, unohtamatta verkkokauppaa. Vastuullisuus näkyy muun muassa siinä, että kaupan valikoimassa on runsaasti luomua.

Uuden kauppiaan etsiminen Pikanttiin on aloitettu.

26.3. kello 18.15 vaihdettu kuva ja lisätty tieto uuden kauppiaan etsimisestä Pikanttiin.