Esedu ja Mikkelin lukio jatkavat etäopetusta 11. huhtikuuta saakka – Koronanyrkki höllensi nuorten ryhmäliikunnan rajoitusta

Mikkelin lukio ja Etelä-Savon ammattiopisto Esedu jatkavat etäopetusta 11. huhtikuuta saakka. Esedussa etäopetus koskee kaikkia Mikkelin ja Pieksämäen toimipisteitä.

Esedu tarjoaa etäopiskeluaikana opiskelijoilleen koululounaan ruokapaketteina ennakkotilauksen mukaisesti. Ennakkotilaus opiskelijan tulee tehdä Wilmassa olevan tiedon mukaisesti.

Opiskelijan saama ruokapaketti sisältää viiden päivän lounasannokset, leipää, salaattiainekset ja ruokajuomat.

Lukiolaiset saavat tänään ohjeet koululounasmahdollisuudesta ja lounaan tilaamisesta 6. huhtikuuta alkavalle kouluviikolle.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän Essoten alueen niin sanottu koronanyrkki höllensi nuorten ryhmäliikunnan suosituksia. Enintään kymmenen 12–18-vuotiaan ulkona tapahtuva ryhmäliikunta on mahdollista pääsiäismaanantaista eli 5. huhtikuuta alkaen.

Ryhmien tulee noudattaa opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeistusta.

Muut rajoitukset säilyvät ennallaan. Toisen asteen lisäksi korkeakoulujen etäopetus jatkuu 11. huhtikuuta saakka.

Koronanyrkki, joka on viralliselta nimeltään Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän alueen alueellisen tartuntatautien torjunnan ja varautumisen yhteistyöryhmä, tarkastelee ohjeistuksia uudelleen heti pääsiäisen jälkeen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka