Osa Finlaysonin myymälöistä sulkeutuu toistaiseksi koronan johdosta – Myös Mikkelin liike sulkee ovensa

Finlaysonin asiakasliikenne on jopa hiljaisemmalla tasolla kuin viime keväänä.

Aiemmin Finlaysonilla oli Mikkelissä pop up -myymälä. Nykyään Stellassa sijaitsee yrityksen pysyvä myymälä. Jaakko Avikainen

Saana Huhtala

Kodintekstiili- ja designyritys Finlayson sulkee osan myymälöistään 6. huhtikuuta alkaen toistaiseksi. Myös Mikkelissä kauppakeskus Stellassa sijaitseva myymälä sulkee ovensa. Yhteensä 19 Finlaysonin myymälää sulkeutuu eri puolilla Suomea.

Myymälät suljetaan koronatilanteen lähes pysäyttämän asiakasliikenteen takia. Myymälät avataan uudestaan, kun ihmiset palaavat kaduille ja kauppakeskuksiin.

– Finlaysonin myymälöiden ohivirtausmittareiden mukaan Suomi on käytännössä pysähdyksissä, sillä asiakasliikenne on jopa hiljaisemmalla tasolla kuin viime kevään pahimman koronakurimuksen keskellä. Suomalaiset ovat selkeästi vastuullista ja itseohjautuvaa porukkaa, joka on itse rajoittanut vahvasti ulkona liikkumistaan ilman varsinaisia rajoituksia, sanoo Finlaysonin toimitusjohtaja Mikko Koponen tiedotteessa.

Koponen toivoo, että myymälät voidaan avata uudelleen jo ennen kesää.

Finlaysonin myymälöistä avoimina pysyvät Tampereen Kuninkaankadun, Sellon, Jumbon ja Lahden Karisman myymälät sekä Humppilan, Lempäälän Ideaparkin, Helsingin Kampin, Lohjan ABC:n pop up -myymälät. Myös Finlaysonin verkkokauppa palvelee tavalliseen tapaan.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka