Infrayhtiö Elvera ostaa BLC Telecomin tietoliikenneverkkojen kenttäasennus-liiketoiminnan

Kaupassa BLC Telecomilta siirtyy kahdeksan henkilöä Elveran palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Elvera on sopinut liiketoimintakaupasta BLC Telecomin kanssa. Mari Koukkula

Kanerva Jalarvo

Verkosto- ja infrapalvelualan yhtiö Elvera sekä turva- ja tietotekniikan palvelualan toimija BLC Telecom tiivistävät yhteistyötään kumppanuudeksi. Elvera ja BLC Telecom ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jonka myötä BLC Telecomin tietoliikenneverkkojen kenttäasennus-liiketoiminta siirtyy Elveralle 13. huhtikuuta.

Liiketoimintakaupassa BLC Telecomilta siirtyy kahdeksan henkilöä Elveran palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Savonlinnan syntyy laaja tietoliikenneverkon asentajaosaamisen keskittymä

Elvera kertoo tiedotteessaan, että kaupan myötä Savonlinnaan saadaan aiempaa laajempi tietoliikenneverkon asentajaosaamisen keskittymä. Yhtiön mukaan tulevaisuudessa on mahdollista tuottaa itäsuomen alueen asiakkaille nopeita ja luotettavia kuituyhteyksiä sekä ylläpitää olemassa olevaa tietoliikenneinfrastruktuuria.

Elvera Oy on yhdistetty Suur-Savon Sähkötyö Oy:n, Lappeenrannan Verkonrakennus Oy:n ja Kyvera Oy:n verkonrakennustoiminnoista, ja sen asiantuntijaverkostossa työskentelee yli 300 ammattilaista. Elveran omistaa kolme suomalaista energiayhtiötä, joista suurin omistaja on Suur-Savon Sähkö.

BLC-konserni toimii puolestaan 19 paikkakunnalla ympäri Suomen ja sen pääkonttori on Savonlinnassa. Konsernin henkilöstömäärä yli 500 työntekijää. BLC-konsernin omistaa Savonlinnan BLC-Osuuskunta.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka