Xamkin Mikkelin kampus palaa opetuksen hybridimalliin – Ensimmäisen vuoden opiskelijat pääsevät lähiopetukseen maanantaista alkaen

Hybridimalliin siirryttäessä opiskelijoiden käyttöön avataan myös itseopiskelutilat.

Vaikka osa opiskelijoista pääsee palaamaan kampukselle, pysyvät esimerkiksi kuntosali ja bändisali toistaiseksi kiinni. Vesa Vuorela

Saana Huhtala

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin Mikkelin kampus palaa hybridimallin opetukseen maanantaina 12. huhtikuuta. Hybridimallissa lähiopetuksessa ovat kaikki ensimmäisen vuoden ryhmät lukuun ottamatta Information Technology -koulutuksen opiskelijoita, jotka ovat etäopetuksessa. Jatkavien opiskelijoiden teoriaopetus järjestetään niin ikään edelleen etänä.

Käytännön opetus eli esimerkiksi simulaatiot, laboratoriot ja pajatyöskentely tai muu vastaava harjoitus järjestetään suunnitelmien mukaisesti kampuksilla kaikille lähiopetuksena, ja niissä on suojainpakko. Sosiaali- ja terveysalan monimuoto-opintoihin liittyvän simulaatio-opetuksen ryhmäkoko on rajattu 6 opiskelijaan.

Samalla kun osa opiskelijoista palaa takaisin lähiopetukseen, avataan myös itseopiskelutilat. Sen sijaan kuntosali ja bänditila ovat toistaiseksi kiinni, eikä ryhmäliikuntatunteja järjestetä.

Xamkin Kotkan, Kouvolan ja Savonlinnan kampukset jatkavat etäopetuksessa 18. huhtikuuta saakka.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka