Linja-autoliike Kososen vuorot korvaavat Onnibusin lopettamia bussiyhteyksiä Mikkelin ja Helsingin välillä

Perjantaisin ja lauantaisin alkaa kulkea uusia pikavuoroja 16.4. alkaen.

Sanni Haikarainen

Linja-autoliike S. Kosonen Oy alkaa liikennöidä pikavuoroja, joilla korvataan Onnibus-yhtiön lopettamia bussiyhteyksiä Savonlinnan, Mikkelin ja Helsingin välillä. Onnibus kertoi torstaina vähentävänsä merkittävästi vuorojaan määräajaksi vähentyneiden matkustajamäärien takia.

Kososen kertoo tiedotteessaan, että se on järjestänyt yhteistyössä Onnibusin kanssa nopeat iltapäivän vaihtoyhteydet Savonlinnasta Mikkelin kautta Helsinkiin sekä Helsingistä Mikkelin kautta Savonlinnaan. Ne kulkevat 12. huhtikuuta alkaen maanantaista torstaihin.

Lisäksi Kosonen avaa 16. huhtikuuta perjantaisin kulkevan myöhäisen iltapäivän pikavuoron Savonlinnasta Helsinkiin sekä lauantaisin kulkevan uuden päivävuoron Helsingistä Mikkeliin ja Savonlinnaan.

Kososen jo olemassa olevat Savonlinna–Helsinki–Savonlinna-pikavuorot jatkavat entisellään.

Uusien vuorojen aikataulut ovat nähtävillä Onnibusin ja Matkahuollon verkkosivuilla, joilta voi ostaa myös matkalippuja. Lisäksi matkalippuja voi ostaa suoraan Kososen busseista.

Koronatilanteen takia matkustajien on käytettävä maskeja, ja käsihygieniasta ja turvaväleistä on huolehdittava niin asemilla kuin busseissa. Matkustaa voi vain terveenä. Busseja ei myydä täyteen.

Linja-autoliike S. Kosonen Oy on valmismatkoihin ja tilausajoihin erikoistunut kerimäkeläinen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1938.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka