Viadian varastettu pakettiauto löytyi jo Hirvensalmelta, mutta auto katosi uudelleen maanantaina

Poliisi löysi sunnuntai-iltana Viadia Mikkelin varastetun pakettiauton Hirvensalmelta, mutta ennen kuin auto oli saatu takaisin Mikkeliin, se varastettiin uudelleen. Pakettiauto on edelleen kateissa.

Varastettu auto on Mitsubishi Canter vuosimallia 1991. Rekisterinumero on LLZ-496. Viadian logo on maalattu autosta piiloon. Viadia

Nina Lahtinen

Suomen Vapaakirkon diakoniatyötä tekevän järjestön ViaDia Mikkeli ry:n pakettiauto varastettiin perjantaina illalla. Pakettiauto löytyi Hirvensalmelta sunnuntaina myöhään illalla, mutta se katosi uudelleen maanantaina aamupäivällä.

Viadia Mikkeli ry:n toiminnanjohtaja Erkki Soini sai poliisilta maanantaina aamulla tiedon, että perjantai-iltana varastettu Viadian pakettiauto on löytynyt sunnuntaina illalla kello yhdentoista aikaan Hirvensalmelta, Hirvenlahdentieltä. Poliisi oli todennut auton olevan ajettavassa kunnossa ja oli lukinnut auton ovet. Pakettiauton kyljessä oleva vihreä "ViaDia"-teksti oli maalattu piiloon valkoisella spray-maalilla.

Soini sai luvan lähteä hakemaan pakettiautoa Hirvensalmelta, mutta maanantaina kello 10 aikaan paikalle päästyään Soini huomasi auton kadonneen uudestaan ja otti jälleen yhteyttä poliisiin. Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta vahvistetaan Länsi-Savolle, että pakettiauto on edelleen kateissa.

Valkoista, Mitsubishi Canter -merkkistä, vuosimallin 1991 pakettiautoa etsitään parhaillaan ja poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä soittamaan hätänumeroon.

Juttua päivitetty kello 13.30. Lisätty tieto, että Itä-Suomen poliisin tilannekeskus vahvistaa pakettiauton olevan edelleen kateissa.

Palvelut

Ruokapaikka