Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ohjaamo Olkkari avaa chat-palvelun nuorille – Keskustella voi esimerkiksi urahaaveista ja ihmissuhteista

Chatin kautta voi keskustella nimettömästi ammattilaisen kanssa muun muassa koulutuksesta, ihmissuhteista ja mielen hyvinvoinnista.

Ohjaamo Olkkariin saa nyt yhteyden chatilla Ohjaamo Olkkarin nettisivujen kautta. Ohjaamo Olkkarin palvelut on tarkoitettu 13–29-vuotiaille.

Chatin välityksellä voi keskustella työhön ja työllistymiseen, koulutukseen ja urahaaveisiin, asumiseen, vapaa-ajan mahdollisuuksiin, talousasioihin, ihmissuhteisiin, päihteisiin ja mielen hyvinvointiin liittyvistä asioista Ohjaamo Olkkarin työntekijöiden kanssa. Työntekijät ovat Essoten, Mikkelin kaupungin, Esedun, Etelä-Savon te-toimiston ja järjestöjen henkilöitä. Toukokuusta alkaen chat-palvelussa järjestetään erilaisia teemoja.

Chat-palvelussa voi asioida myös nimettömästi, kertoo hankepäällikkö Sari-Anne Ratia Ohjaamo Olkkarin tiedotteessa. Chat on auki maanantaisin kello 15–17 ja perjantaisin kello 14–16.