Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkeli ja Pieksämäki avaavat sisäliikuntatilojaan perjantaina – Juvalla avautuvat ovet Sampolassa

Mikkelin kaupungin palvelumuutoksista kerrotaan tarkemmin torstaina, kun häiriötilanteiden johtoryhmä on kokoontunut.

Mikkelin ja Pieksämäen kaupungit avaavat sisäliikuntatilojaan Essoten linjattua alueen palautumisen koronaepidemian perustasolle.

Mikkelin vs. hallimestari Paula Åhman kertoo, että kaupungin sisäliikuntatilat avautuvat harrastusryhmille jo perjantaina 23. huhtikuuta. Uimahalliin pääsee käytännön syistä vasta maanantaina. Myös soveltavan liikunnan ryhmät pääsevät jatkamaan toimintaansa. Jäähalleista vastaava Veijo Orava kertoo niiden avautuvan aikuisille harrastajille perjantaina.

Saimaa-stadiumi avaa ensi maanantaina kiipeilyseinän ja kuntosalin, mutta Supercorner pysyy kokoontumisrajoitusten vuoksi edelleen suljettuna.

Pieksämäella avautuvat perjantaina ovet kaupungin omistamissa liikuntapaikoissa, nuorisotiloissa ja uimahallissa. Myös Veturitori aukeaa.

Juvan kunta ilmoittaa avaavansa Sampolan nuorisotilat, uimahallin ja kuntosalin perjantaina. Kunnanviraston ja toimintatalon tiloja voivat käyttää myös ulkopuoliset.

Lisää tietoa torstaina

Mikkelin seutukirjaston aukiolossa tapahtuu lievennyksiä, mutta niistä tiedotetaan tarkemmin, kun kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä on kokoontunut. Kokous pidetään torstaina.

Mikkelin kansalaisopisto on jo aiemmin ilmoittanut peruuttavansa suurimman osan kevään 2021 kursseistaan.

Kaikessa harrastamisessa on edelleen muistettava noudattaa turvavälejä ja hygieniaohjeistuksia.

Itä-Suomen aluehallintovirasto on linjannut koronarajoitukset yleisötilaisuuksien ja julkisten kokoontumisten osalta niin, että enimmäisosallistujamäärä on 20 henkeä ajalla 23.4.–22.5.

Lisätty kello 11.10 tietoa Juvan kunnan ja kello 12 Pieksämäen kaupungin osalta. Saimaa-stadiumin tiedot lisätty kello 13.55.