Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hope Mikkeli kerää lasten ja nuorten polkupyöriä – Uutta elämää huoltaa ne ennen uusille omistajille toimittamista

Vähävaraisia lapsiperheitä ja huostaan otettuja lapsia tukeva Hope-yhdistys on keksinyt uuden kampanjan. Siihen osallistuminen ei vaadi suurta vaivaa, mikäli nurkissa lojuu ylimääräisiksi jääneitä menopelejä.

Hope Mikkeli ja Mikkelin toimintakeskuksen pyörittämä Uutta elämää -ryhmä järjestävät yhteisen kampanjan, jonka tavoitteena on saada polkupyöriä vähävaraisten mikkeliläisperheiden käyttöön.

Käyttökuntoisia tai pientä laittoa vaativia lasten ja nuorten polkupyöriä kerätään kolmessa pisteessä ensi viikolla. Keräyksen jälkeen Uutta elämää huoltaa pyörät ja Hope välittää ne uusille käyttäjille.

Pyöriä otetaan vastaan Uutta elämää -keräysautolla maanantaina 26. huhtikuuta Shell Visulahden parkkipaikalla kello 16–17, tiistaina 27.4. Savilahdenkadulla Pulkkisenkulmassa takapihan parkkipaikalla kello 16–17 ja keskiviikkona 28.4. K-Supermarket Karikon parkkipaikalla kello 16–17.

Polkupyöriä kerätään vain mainituissa paikoissa, ylläolevina ajankohtina.

Hope-yhdistys, virallisesti Hope Yhdessä & Yhteisesti on jo toistakymmentä vuotta koossa ollut vapaaehtoisjärjestö. Tänä päivänä se toimii parillakymmenellä paikkakunnalla. Sen toiminnan tavoitteena on antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen ja polkupyörä on siitä konkreettinen esimerkki.