Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Moasin toimisto muuttaa Maaherrankadulle Mikalon yhteyteen – Mikkelin kaupungin asumisen yhtiöiden hallinnot yhdistyvät

Kaikkien yhtiöiden toimitusjohtajaksi on nimetty Hannu Sormunen.

Mikkelin kaupungin asumisen yhtiöiden hallinto on keskitetty Mikalo Oy:lle. Kokonaisuuteen kuuluvat Mikalo Oy, Mikkelin Asumisoikeus Oy, Kiinteistö Oy Ristiinan Suopursu, Mikkelin opiskelija-asunnot Oy (Moas) sekä kaupungin omistuksessa olevat noin 400 asuntoa. Asumisoikeuden välille on tehty isännöinti- ja manageeraussopimus, Mikalon tiedotteessa kerrotaan.

Kyseessä on hallintojen yhdistäminen. Yhtiöiden työntekijät jatkavat tehtävissään.

Moasin toimisto muuttaa parhaillaan Mikalon tiloihin Maaherrankadulle, ja 3. toukokuuta alkaen kaikki asumisen yhtiöt palvelevat Maaherrankatu 44:ssä. Muuton yhteydessä myös Moasin puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet vaihtuvat.

Kaikkien yhtiöiden yhteiseksi toimitusjohtajaksi on nimetty Mikalon toimitusjohtaja Hannu Sormunen.

– Hallintojen keskittäminen on aloitettu jo viime vuonna, ja nyt olemme loppusuoralla. Tavoite on yhdistää toimintoja mahdollisimman paljon, jotta saadaan aikaan tehokkuutta, kustannussäästöjä sekä yksi yhteinen asumisen strategia, Hannu Sormunen sanoo tiedotteessa.

Asiakkaille muutos tuo Sormusen mukaan helppoutta, sillä jatkossa kaikki kaupungin asumiseen liittyvä asiointi hoituu yhdessä paikassa.

Yhtiöön on palkattu kehitys- ja palvelujohtaja Tero Pulkkinen, jonka tehtävänä on kehittää asumisen yhtiöiden hallinnollista toimintaa ja varmistaa palveluiden tehokkuus muutostilanteessa.