Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Xamkin Mikkelin kampuksella alkaa kaksi uutta koulutusohjelmaa

Xamkissa voi jatkossa opiskella digimarkkinoinnin johtamista ja kestävän kehityksen teknologiaa.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) Mikkelin kampuksella alkaa ensi syksynä kaksi uutta koulutusohjelmaa sekä yksi jo olemassa oleva koulutusohjelma toisella kielellä.

Uudet koulutusohjelmat ovat digimarkkinoinnin johtaminen sekä kestävän kehityksen teknologiat -koulutus. Molemmat ovat ylemmän asteen ammattikorkeakoulukoulutuksia.

Digimarkkinoinnin johtamisen koulutuksessa opitaan liiketoiminnan suunnittelua, kehittämistä ja johtamista. Koulutus on suunnattu erityisesti niille pienessä tai keskisuuressa yrityksessä työskenteleville, jotka käytännössä jo toteuttavat ja kehittävät digimarkkinointia, kerrotaan Xamkin tiedotteessa.

Kestävän kehityksen teknologiat -koulutuksessa opiskelijat puolestaan perehtyvät kestävän kehityksen ulottuvuuksiin ja haasteisiin työelämässä sekä siihen, kuinka näitä haasteita pyritään ratkaisemaan. Koulutus on suunnattu tekniikan ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille kestävästä kehityksestä kiinnostuneille ja työssään siihen liittyvää osaamista tarvitseville.

Jo olemassa olevan Wellbeing Management -koulutuksen rinnalla käynnistyy vastaava suomenkielinen toteutus hyvinvointiliiketoiminnan johtaminen -nimellä.

Xamkissa on ensi vuonna yhteensä 3 066 aloituspaikkaa, joista Mikkelissä sijoittuu 1 046.

Ammattikorkeakoulututkinnon hakukohteita on vuonna 2022 yhteensä 71, ja maisteritasoisia ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon hakukohteita 27.

Koulutuksiin haetaan syksyllä 2021 sekä keväällä 2022 kahtena eri hakuaikana. Tammikuussa haetaan englanninkielisiin ja maaliskuussa suomenkielisiin koulutuksiin.