Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikko Räisänen ja Hanna Konttinen aloittavat K-supermarket Pikantin kauppiaina kesäkuun alussa

Tällä hetkellä Räisänen ja Konttinen ovat K-market Otavan kauppiaina ja jatkavat myös siellä, kunnes uusi kauppias ottaa ohjat Otavassa.

Mikko Räisänen ja Hanna Konttinen aloittavat kesäkuun alussa K-supermarket Pikantin kauppiaina Mikkelin keskustassa. He ovat tällä hetkellä K-market Otavan kauppiaina ja jatkavat myös siellä, kunnes uusi kauppias ottaa ohjat Otavassa.

– Haluamme kehittää yhdessä henkilökunnan kanssa Mikkelin keskustaan nykyaikaisen ruokakaupan. Kauppiaina tulemme olemaan lähellä asiakasta ja kuuntelemaan heidän toiveitaan muun muassa valikoimiin ja palveluun liittyen. Asiakaspalvelun laatu on yksi toimintamme keskeisiä kulmakiviä, Räisänen ja Konttinen kertovat K-ryhmän tiedotteessa ja antavat kiitokset Arja ja Petri Pylväälle pitkäjänteisestä työstä Pikantissa.

Arja ja Petri Pylväs siirtyvät K-supermarket Rokkalan kauppiaiksi.

Pikantin uusien kauppiaiden suunnitelmissa on rakentaa supermarketin valikoimaa monipuoliseksi ja laadukkaaksi. Tavoitteena on tuoda myös lähi- ja paikallistuotteita esille sekä huomioida erikoisruokavaliot.

Hanna Konttisen ja Mikko Räisäsen uusioperheeseen kuuluu viisi lasta, joista on kolme on jo aikuisia. Kaikki lapset ovat mukana kaupan toiminnassa. Kauppiaspariskunnan vapaa-aika kuluu muun muassa ulkoillessa ja kuntosalilla.