Etelä-Savon yhdistykset saivat käyttöönsä uuden viidakkorummun – Yhteisille verkkosivuille on tarkoitus saada jopa 1 000 yhdistyksen tiedot

Etelä-Savossa toimiville yhdistyksille on avattu yhteiset verkkosivut, jossa ne voivat kertoa toiminnastaan ilmaiseksi. Tiina Tynkkynen-Hieta

Tiina Kukkonen

Etelä-Savon yhdistykset voi löytää jatkossa yhteiseltä verkkosivustolta. Sivustolla on tällä hetkellä noin 400 yhdistyksen tiedot, mutta tavoitteena on saada mukaan tämän vuoden aikana noin 1 000 Etelä-Savon alueella toimivaa yhdistystä.

Yhdistyksiä voi hakea esimerkiksi paikkakunnittain.

Sivuston tarkoitus on mahdollistaa yhdistysten osallistuminen maakunnan kehittämiseen, auttaa niitä verkostoitumaan sekä kehittää yhdistysten toimintaedellytyksiä yhdessä kuntien kanssa.

YHES-verkkosivuston käynnisti Etelä-Savon maakuntaliitossa toimiva järjestöneuvottelukunta Yhes.

Yhes – Yhdistykset Etelä-Savossa -sivustolla yhdistykset voivat ilmoittaa toiminnastaan ilmaiseksi. Alustalle voi viedä yhteystietojen lisäksi myös yhdistyksen tapahtumat, toiminnat, hankkeet, vuokrattavat tilat ja kotiin vietävät palvelut.

Iso osa ensimmäisinä mukaan ehtineistä yhdistyksistä toimii Savonlinnan seudulla, sillä palvelu on perustettu sikäläisen yssi.fi -palvelun yhteyteen.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka