Mikkelin yliopistokeskuksen Päivänsäde 2021 on Erik Jacoby

Positiivisimmaksi muccilaiseksi valittiin asiantuntija Ulla Jurvanen.

Mikkelin yliopistokeskuksen vuoden 2021 Päivänsäteeksi on valittu Erik Jacoby. Hän opiskelee Mikkelin yliopistokeskukseen kuuluvassa Aalto-yliopiston International Business -kandidaattiohjelmassa.

Yliopistokeskuksen tiedotteen mukaan Erik Jacoby on ollut tärkeänä henkilönä yhdistämässä uusia ja vanhoja Mikkelin opiskelijoita ja luomassa aurinkoista ilmapiiriä kaikille ympärillään. Hän on myös osallisena järjestämässä tapahtumia Mikkelin opiskelijoille opiskelijajärjestö Probbassa.

– Päivänsäteen kriteereinä on, että valittava henkilö on hyvä yhteishengen luoja, reilu kaveri, sosiaalinen sekä iloinen ja avoin, kertoo yliopistokeskuksen pääsihteeri Matti Malinen tiedotteessa.

International Business -kandidaattiohjelman opiskelijat valitsevat Päivänsäteen keskuudestaan vuosittain. Päivänsäde on perinteisesti julkistettu Flooran päivän tapahtumassa.

Yliopistokeskuksen vuoden 2021 positiivisimmaksi muccilaiseksi valittiin Ulla Jurvanen. Hän työskentelee yliopistokeskuksen koordinaatioyksikössä Mikkelissä ja keskittyy erityisesti tapahtumien tuottamiseen.

Valinta tehtiin Mikkelin yliopistokeskuksen työyhteisössä järjestetyn kyselyn perusteella. Perusteissa Jurvasta kuvailtiin muun muassa seuraavasti: ”Ulla on vuosikausia tehnyt töitä meidän muiden viihtyvyyden lisäämiseksi ja on iloinen ja ystävällinen. Hän huomio tasa-arvoisesti kaikki työyhteisön jäsenet sukupuolesta, iästä, kansallisuudesta tai asemasta riippumatta”.

Tunnustukset julkistettiin Mikkelin yliopistokeskuksen virtuaalisessa Flooran päivän tapahtumassa keskiviikkona.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka