Anttolassa elävöitetään kylää kesäkukkien istutustalkoilla, Mikkelissä kesäkukilla voi ilahduttaa ikäihmistä

Anttolassa ensimmäiset kesän tapahtumat alkavat jo ensi maanantaina. Seurakunnan kampanja puolestaan kestää toukokuun loppuun.

Anttolan kukkaiskylä -tapahtuma elävöittää jälleen kylän kesää ensi maanantaista lähtien.

Ohjelmassa on perennojen vaihtotori ja kivienmaalaustyöpaja satamassa touko-kesäkuun taitteessa. Pajatien ja kantatie 62:n risteyksen veneen ja risu-ukon kunnostustalkoot sekä kesäkukkien istutustalkoot puolestaan järjestetään kesäkuun alkupuolella.

Viikoittainen kukkienkastelujumppa ja -lenkki lähtee liikkeelle 10. kesäkuuta alkaen. Kesä huipentuu elokuussa suosittuun Illallinen taivaan alla -tapahtumaan.

Kaikki Kukkaiskylä-tapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia kaikille, ja ne järjestetään ajanmukaiset koronarajoitukset huomioiden.

Tapahtuman aikataulut ja mahdollisesti täydentyvä ohjelma löytyy Anttolan kukkaiskylä -tapahtuman Facebook-sivulta.

Tapahtumassa ovat mukana Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin Hyvinvoiva asukas -hanke, Anttolan Asukasyhdistys, Kylät liikkeelle -hanke, Anttolan Alueseurakunta, Anttolan Maa- ja Kotitalousseura, Anttolan Viihdekuoro, Länsi-Anttolan erä, Anttolan Martat, MLL/Anttolan yhdistys, Eläkeliiton Anttolan Yhdistys.

Ikäihmisiä voi ilahduttaa kesäkukilla

Kesäkukat ovat tärkeässä roolissa myös Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan kampanjassa. Kampanjan ideana on ilahduttaa ikäihmistä kesäkukalla.

Osallistua voi ostamalla kesäkukan kampanjassa mukana olevista liikkeistä. Seurakunnan diakoniatyö toimittaa maksetun kukan ikäihmiselle.

Jokaisen kampanjakukan hinnasta tilitetään myös 20 prosenttia Yhteisvastuukeräykselle. Tänä vuonna keräyksen tuotoilla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä Suomessa ja maailmalla.

Kampanja kestää toukokuun loppuun asti.

Mukana olevat liikkeet ovat Käräjämiehen Puutarha, Kukkaroosa, Savon Kukka, Kukkamyynti Ahonen, Neiti Neilikka, Puistokukka Katri Rantalainen ky ja Stellan kukka.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka