Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oikea metallinpaljastin, tsemppiä kuntosaliharjoittelun aloittamiseen – Tällaisia asioita paikalliset nuoret toivovat Hopen kampanjassa

Toivon päivä -kampanjassa voi auttaa toteuttamaan nuorten toiveita esimerkiksi lahjoittamalla sopivan summan tai lahjakortin.

Hopen Toivon päivä -kampanja alkoi tänään perjantaina. Kampanja muistuttaa jälleen touko–kesäkuussa nuorten unelmien tärkeydestä sekä siitä, että vähävaraisten nuorten unelmien ja toiveiden toteutuminen voi olla lahjoituksen varassa.

Tänä vuonna kampanjassa keskitytään erityisesti toiveisiin, jotka liittyvät harrastamiseen ja vapaa-ajan tekemiseen. Järjestö on kysynyt vuoden mittaan nuorilta heidän toiveitaan, unelmiaan ja haaveitaan.

Paikallistoimija Hope Mikkeli julkaisee somessa Etelä-Savon nuorten toiveita. Toiveita voi toteuttaa kokonaan tai osittain esimerkiksi lahjoittamalla paikallisesti sopivan summan.

Nuorten toiveet vaihtelevat laidasta laitaan. Yhden paikallisen nuoren toive on päästä käymään kuntosalilla muutaman kerran ammattilaisen kanssa, jotta jatkossa salille uskaltaisi omatoimisesti. Apua toivotaan myös ratsastusharrastuksen tukemiseen ja metallinpaljastimen hankintaan.

Toiveita voi kysyä myös suoraan Hope Mikkelin Facebook-sivuilta messenger-viestillä tai sähköpostilla mikkeli@hopeyhdistys.fi.

Tarkemmat lahjoitusohjeet löytyvät Hopen verkkosivuilta.

Kampanja on käynnissä 21.5.–4.6.2021.