Essoten alueelta löytyi viikonlopun aikana kuusi uutta koronatartuntaa

Perjantaista alkaen 25–35-vuotiaat voivat varata ajan koronarokotukseen.

Altistumisia on tapahtunut Mikkelin keskussairaalan päivystyksessä ja osastolla viisi. Taru Hokkanen

Essoten alueella on todettu kuusi uutta koronatartuntaa viikonlopun aikana. Valtaosa tartunnoista on ollut Mikkelissä, kerrotaan Essoten tiedotteessa.

Osa sairastuneista on liikkunut alueella tarttuvana, minkä johdosta Essote on päivittänyt altistumispaikkojen listaa. Suurin osa altistuneista on tavoitettu.

– Valitettavasti altistumisia ja sairastumisia on tapahtunut myös Mikkelin keskussairaalalla. Päivystyksessä ja osastolla viisi hoidossa olleita potilaita on jouduttu asettamaan karanteeniin, kertoo Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä tiedotteessa.

Perjantaina avataan uusia rokotusaikoja

Essote avaa perjantaina 28. toukokuuta uusia koronarokotusaikoja. Ajan voivat perjantaista alkaen varata myös vuonna 1995 ja sitä ennen syntyneet. 25–35-vuotiaat saavat siis ensimmäisen rokoteannoksensa.

– Avaamme myös ilta- ja viikonloppuaikoja, jotta päivätyössä käyvät pääsevät rokotukseen helposti heille sopivaan aikaan, kertoo pandemiapäällikkö Hans Gärdström tiedotteessa.

Essoten alueella rokotukset ovat edenneet hyvin, ja kesäkuun ensimmäisellä viikolla tulee uusi, iso erä rokotteita lisää.

Katso altistumisen paikat täältä.

Varaa aika koronatestiin täältä.

Katso rokotustiedot ja varaa rokotusaika täältä.

Juttua päivitetty klo 15.10. Lisätty linkkejä Essoten verkkosivuille.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka