Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yksi ihminen loukkaantui henkilöauton ja rekan kolarissa Pieksämäentiellä – Tie oli tunnin ajan suljettu liikenteeltä Hiirolan ja Kalvitsan välillä

Henkilöauton kuljettaja jäi puristuksiin Pieksämäentiellä Mikkelissä maanantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa.

Hiirolan ja Kalvitsan välillä sattui onnettomuus, jossa osapuolina olivat henkilöauto ja rekka. Etelä-Savon pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Timo Merivirta kertoo, että hiekkakuormassa ollut ajoneuvoyhdistelmä oli tullut Valkeajärventietä kantatie 72:n eli Pieksämäentien risteykseen.

Ajoneuvo kääntyi risteyksestä jatkaen matkaa kohti Mikkeliä, kun samaan aikaan Pieksämäen suunnasta risteystä lähestyi henkilöauto. Henkilöauto törmäsi rekan perään ja kuljettaja jäi puristuksiin ajoneuvoonsa.

Ensimmäiseksi kohteeseen tullut pelastuslaitoksen yksikkö sai irrotettua kuljettajan henkilöautosta. Ensihoito kuljetti potilaan jatkohoitoon sairaalaan.

Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja ei loukkaantunut. Onnettomuuspaikalla liikenne oli katkaistu molempiin suuntiin raivaustöiden ajan.

Liikennekatkos kesti tunnin verran. Liikenne pääsi kulkemaan tietä pitkin jälleen kello 18 jälkeen.

Hälytys kolarista tuli kello 17.04.

Uutista on päivitetty pelastuslaitoksen tiedoilla kello 18.15.