Tekijä: Terveystarkastaja Noora Pesonen valvoo niin ravintoloita kuin elintarvikelaitoksiakin – "Kenttätyössä vaaditaan tilannetajua, sosiaalisia taitoja ja tiettyä jämäkkyyttä"

Aloittaessaan opinnot vuonna 2010 Xamkin ympäristöteknologian insinöörilinjalla Noora Pesosella ei ollut vielä selkeää päämäärää terveystarkastajan työstä. Kemia ja biologia kiinnostivat Pesosta kuitenkin jo lukiovuosina. Aleksi Mäkelä

Mikkelin kaupungin terveysvalvonnan elintarvikevalvonnassa toimivan terveystarkastaja Noora Pesosen arki on tasapainottelua kenttä- ja toimistotyön välillä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Olen jo tilaaja