Kangasniemen musiikkiviikot palaa maakunnan kesään välivuoden jälkeen – Laulukilpailu siirtyy vielä vuodella eteenpäin

Tapahtuma toteutetaan supistettuna versiona epävarman koronatilanteen vuoksi.

Koronatilanteessa jatkuvan epävarmuuden vuoksi Kangasniemen musiikkiviikot järjestetään tänä vuonna supistettuna versiona.

– Toinen perättäinen kesä ilman Kangasniemen musiikkiviikkoja ei kuitenkaan ole vaihtoehto, toteavat tapahtuman taiteellinen johtaja Mikko Franck ja suunnitteluvastaava Rilla Kyykkä tiedotteessa yksituumaisesti.

Konsertteja on kaksi ja ne molemmat striimataan keikalla.fi -palvelun kautta. Lisäksi konsertista tehty tallenne on katsottavissa viikon ajan.

Torstaina 22. heinäkuuta ohjelmassa on Mimmit-yhtyeen lastenkonsertti Musiikki yhdistää. Konsertti on maksuton ja se myös tukiviitotaan.

Perjantaina 23. heinäkuuta vuorossa on Juhani Koivistolta tilatun konserttikertomuksen esitysvuoro. Teoksen nimi on Otto Manninen sanoin ja sävelin. Kertojan roolissa nähdään Esko Salminen, nuorta Otto Mannista esittää baritoni Aarne Pelkonen. Mannisen puolisoa Anni Swania tulkitsee pianotaiteilija Tuula Hällström.

Kangasniemen laulukilpailu vetää henkeä vielä tämän kesän, mutta laulajille ja pianisteille järjestetään kursseja.

Oopperakurssin vetävät Franck ja Kyykkä, muita opettajia ovat Johanna Rusanen-Kartano ja Sirkku Wahlroos-Kaitila. Pianistina heillä on Jari Hiekkapelto.

Kangasniemen musiikkiviikot 17.–23.7.2021.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka