Itse leivotuin herkuin ensikosketus yrittäjyyteen – Lukiolaiskolmikko avasi kesäkahvilan Urpolan luontokeskukselle: "Asiakkaat ovat parasta"

Urpolan uudessa kesäkahvilassa yksi tärkeimmistä arvoista on tuotteiden tekeminen mahdollisiman pitkälti itse. Sitä päätöstä 4H-yrittäjät Hilja Kauppinen, Ida Kaartinen ja Anniina Nae vaalivat, leipoen itse lähes kaikki syötävät myytävänsä. Sini Lukka

Urpolan luontokeskuksen pihapiirissä Mikkelissä aloitti maanantaina toimintansa uusi kesäkahvila,Trío De Café. Kahvilan yrittäjinä toimii kolme lukiolaista, jotka aloittavat syksyllä toisen vuosikurssinsa: Anniina Nae, Hilja Kauppinen ja Ida Kaartinen. Liiketoiminnan taustavoimana vaikuttaa Mikkelin 4H-yhdistys.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Olen jo tilaaja