Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Granlund Mikkeli osti insinööritoimisto HTTC:n – Kaupalla yhtiö laajentaa toimialaansa lvi-suunnittelun puolelle

Yritykset yhdistävät toimintansa vuoden 2021 aikana.

Kiinteistö- ja rakennusalan konserni Granlund on ostanut mikkeliläisen insinööritoimiston HTTC:n osakekannan.

Kaupan myötä Granlund Mikkeli laajentaa toimialaansa talotekniikkasuunnitteluun. Vuonna 2013 perustettu insinööritoimisto HTTC on erikoistunut lvi-suunnitteluun ja -konsultointiin.

– Olemme tehneet Granlundin kanssa jo aiemmin yhteistyötä ja nyt tehtävä yrityskauppa mahdollistaa laajempien talotekniikkapalveluiden tarjoamisen asiakkaille yhdessä rakennuttamisen ja valvonnan kanssa, toteaa HTTC:n toimitusjohtaja Harri Kaipainen tiedotteessa.

Kaupan myötä viisi henkilöä siirtyy uuden omistajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaipainen siirtyy lvi-suunnitteluosaston johtajaksi.

Perinteikäs yhtiö

Granlund on yli 60 vuotta toiminut, yli tuhannen työntekijän yhtiö, jonka toimialoja ovat talotekninen suunnittelu, energia-, ympäristö- ja kiinteistöalan konsultointi, rakennuttaminen, kiinteistöjohtamisen ohjelmistot sekä isännöinti.

Mikkelissä yhtiö on erikoistunut rakennuttamiseen ja valvontaan.

Kaupan myötä viisi henkilöä siirtyy uuden omistajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

– Tavoitteenamme on tarjota paikallisesti asiakkaille Granlundin koko palvelupakettia, joten on loistavaa saada lvi-suunnittelu osaksi liiketoimintaamme, sanoo Granlund Mikkelin toimitusjohtaja Olli Tirkkonen.

Yritykset yhdistävät toimintansa kuluvan vuoden aikana.