Puumalan kunta ostaa matkailu- ja markkinointipalveluja 39 000 eurolla

Lisäksi kunta hakee yritysryhmähanketta, jolla pyritään muun muassa edistämään Puumalan matkailutuotteiden myyntiä ja paikallisten yritysten yhteismarkkinointia.

Puumalan kunnanhallitus päätti maanantaina, että kunta ostaa matkailu- ja markkinointipalveluja syyskuusta alkaen. Kuvassa Puumalan kunnantalo. Tanja Rihu

Nina Lahtinen

Puumalan kunnanhallitus päätti maanantaina kokouksessaan, että kunta ostaa matkailu- ja markkinointipalveluja Saimaa Coop Osk -yritykseltä 39 000 eurolla ajalla 1.9.2021–31.12.2022.

Saimaa Coop Osk oli ainut yritys, joka jätti tarjouksen määräajassa Puumalan kunnalle.

Ostopalvelusopimuksella pyritään kehittämään Puumalan matkailumarkkinointia, josta on tähän asti vastannut Puumalan kunnan matkailupalveluiden markkinointipäällikkö. Markkinointipäällikkö jatkaa työtään osa-aikaisesti ostopalvelun alkaessa.

Ostopalveluun sisältyy eri viestintäkanavien kautta toteutettava Puumalan kunnan matkailuneuvonta, visitpuumala.fi-sivuston ja sosiaalisen median kanavien ylläpito sekä kehittäminen, matkailupalveluiden aktiivinen myynti sekä markkinointiin tarvittavien painotuotteiden suunnittelu ja tuottaminen.

Maanantaisessa kokouksessaan kunnanhallitus päätti myös, että kunta hakee yritysryhmähanketta ja toimii kyseisen hankkeen hallinnoijana. Mukana hankkeessa on myös puumalalaisia yrityksiä. Kunnalla ei ole hankkeessa rahoitusosuutta.

Hankkeen tavoitteena on Puumalan matkailutuotteiden menekinedistäminen sekä laadun parantaminen kehittämällä yhteismarkkinointia, matkapaketteja ja -ketjuja sekä erilaisten toimijoiden yhteistyötä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka