Mihin kulttuuripalveluun Mäntyharjun pitäisi käyttää 20 000 euroa? Äänestys avoinna nyt

On mahdollista, että useampi kuin yksi ehdotus toteutetaan.

Taidetta Kurkilahden rantaan? Se on yksi vaihtoehto 20 000 euron käyttämiselle, josta nyt saa äänestää. Tanja Rihu

Aleksi Mäkelä

Mäntyharjun kunnan osallistuvan budjetoinnin mallin eli Kuntakukkaron äänestämisvaihe on auennut. Kuntakukkarossa äänestetään mielekkäintä käyttötapaa 20 000 eurolle kunnan kulttuuripalveluissa.

Ehdotukset budjetin käyttökohteiksi kerättiin kuntalaisilta keväällä, ja äänestykseen eteni seitsemän ehdotusta.

Vaihtoehdot budjetin käyttämiseen ovat Kurkilahden rantaan tehtävä taideympäristö, Pappilanniemen luontopolun kehittäminen, muun muassa sauna- ja ruokakulttuuriin keskittyvä kulttuuriperintötapahtuma, kulttuuria ja liikuntaa yhdistävä hyvinvointitapahtuma, uusien kiinteiden jouluvalojen hankkiminen keskustaan, kulttuuritoiminnan järjestäminen palvelutaloihin ja puistopiknik-tapahtumien sarja.

Budjetilla voidaan toteuttaa useampi kuin yksi ehdotus, jos voittavan ehdotuksen kustannukset jäävät alle 20 000 euron. Voittava ehdotus tai voittavat ehdotukset toteutetaan tämän ja ensi vuoden aikana.

Äänestäminen tapahtuu kunnan verkkosivujen verkkolomakkeella tai Mäntyharjun torin matkailuinfomökillä. Heinäkuun alussa auennut äänestys kestää 8. elokuuta saakka. Tulokset julkaistaan kunnan verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavilla, kun tulos on käyty läpi.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka