Hulivilikarnevaalien lauantaina muun muassa boffattiin ja keppihevosteltiin Mikkelipuistossa – "Tämä on ollut meillä perinne todella monena vuonna"

Hulivilikarnevaalien toiseksi viimeinen päivä täytti Mikkelipuiston iloisilla perheillä.

Hulivilikarnevaalien lauantai täytti Mikkelipuiston riemunkiljahduksista, eikä edes helteinen sää tuntunut hillitsevän hauskanpitoa.

– Tämä on ollu meille perinneviikko todella monta vuotta, kertoi Pauliina Ahvenainen, joka oli paikalla perheineen ties monettako kertaa.

– Joka vuosi tapahtuma on kehittynyt selkeästi, ja on nyt ihan uudella tasolla, kiitteli puolestaan perheen isä Perttu Ahvenainen.

Perheen nuorimmainen Väinö, 7, mainitsi yhdeksi viikon suosikeistaan tiistaisen seikkailuelämyspelin. Sen lisäksi Ahvenaiset ovat muun muassa vieneet pehmoeläimet lomailemaan kirjastoleirille ja seuranneet niiden seikkailuja somen välityksellä.

Etäkarnevaaleille kiitosta

Pauliina Ahvenainen antaakin erityiskiitokset Hulivilikarnevaalien etätapahtumille.

– Tänään kokeillaan vielä etänä audiopakopeliä.

Punaisen Ristin teltassa kävijöillä oli mahdollisuus esimerkiksi harjoitella ja kertailla ensiaputaitoja sekä hoitaa pehmoeläimiä. Jälkimmäiseen tilaisuuteen tarttui muiden muassa Oliver Jaatinen, 3.

Pehmomiekat viuhuivat

Pehmomiekkailu- eli boffauspisteeltä puolestaan löytyivät Miko ja Eetu Lehtinen, jotka haastoivat otteluun vanhmempansa Heli ja Juha Lehtisen.

Pehmomiekkailupistettä piti yllä Mikkelin Eloroolipelaajat ry.

– Me toimimme Mikkelissä laajalla skaalalla, pidetään larppausta, miniatyyripeliturnauksia ja kaikkea mahdollista. Tämä boffaus on Mikkelissä meillä kaikkein näkyvintä toimintaa, kertoi yhdistyksen edustaja Roope Sillanpää.

– Luovutatko vai antaudutko vai taisteletko, tiedusteli Eetu Lehtinen oitis äidiltään miekansivalluksilla tehostettuna.

Mikkelipuiston seikkailutapahtuma oli perheen ensimmäinen tämänvuotinen Hulivili-kokemus.

– Ollaan oltu reissussa, mutta ajateltiin kyllä vielä sunnuntaina hyödyntää tapahtuma, Heli Lehtinen vakuutti.

Mainos: Länsi-Savo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka