Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelin puistokonserttien sarja on tänä kesänä vain kuukauden pituinen – Ensimmäinen konsertti heinäkuun lopulla Ristiinassa

Alkukesän konsertteja ei pidetty koronarajoitusten takia.

Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluiden puistokonsertit järjestetään tänä vuonna heinäkuun lopusta elokuun loppuun. Alkukesän ohjelmisto peruttiin koronaan liittyvien rajoitusten vuoksi.

Kesän 2021 puistokonserttikauden aloittaa heinäkuun 29. päivänä Ristiinan Vitsiälän kylätalo Sampolan pihapuistossa esiintyvä Elisa de Boer.

Muut kesän esiintyjät ovat Toinen tarina, Anttolan viihdekuoro, Sekakuoro Crescendo, Old Boys, Saimaa West Coast Swingers, Mikkelin Marjukat, Mikkelin kamarikuoro, Mikkelin kansantanssin ystävät, Mikkelin laulusiskot ja Mikkelin mieslaulajat.

Eniten konsertteja järjestetään Mikkelin kirkkopuistossa, mutta esiintymispaikkoihin kuuluvat sen ja Vitsiälän kylätalon lisäksi myös Raijan aitan pihapuisto Majavedellä, Anttolan satamapuisto ja Naisvuoren ylätasanteen puisto.

Viimeinen puistokonsertti järjestetään 31. elokuuta, jolloin Mikkelin mieslaulajat päättävät kesän konserttisesongin. Koko puistokonserttien ohjelman voi tarkistaa Mikkelin kaupungin verkkosivuilla.

Noin tunnin mittaisiin konsertteihin on aiempien vuosien tapaan vapaa pääsy.

Puistokonsertit ovat kuuluneet Mikkelin kulttuuritarjontaan jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Ne tarjoavat esiintymismahdollisuuksia pääosin Mikkelin alueelta tuleville kuoroille, orkestereille ja esiintyjäryhmille.