Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pistohiekan lavalla Puumalassa järjestetään mökkilaistanssit, joita tahdittaa Souvarit

Mökkilaistanssit järjestetään Pistohiekan lavalla tänään torstaina.

Puumalassa legendaarisella Pistohiekan lavalla järjestetään tänään torstaina 8. heinäkuuta mökkiläistanssit. Tanssit alkavat kello 20.30.

Tansseja tahdittaa iskelmäyhtye Souvarit, jonka on perustanut Lasse Hoikka Rovaniemellä vuonna 1978. Siitä lähtien hän on toiminut yhtyeen laulajana ja keulakuvana.

Tanssiorkesteri on tunnettu erityisesti Lappi-aiheisista lauluistaan. Souvareiden levytyksiä on yhteensä noin 600 ja niitä on myyty yli miljoona kappaletta.

Puumalan kunta tarjoaa pääsylipun ja munkkikahvit 70:lle ensimmäiselle mukaan ilmoittautuvalle. Kutsu koskee Puumalan vapaa-ajanasukkaita.

Ilmoittautua voi osoitteessa puumala.fi/mokkilaistanssit, sähköpostilla osoitteeseen kunta@puumala.fi tai kunnan asiointipisteeseen puhelinnumeroon 015 888 9500.

Juttua korjattu 8.7.2021 klo 15.00: Jutussa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että tanssit olisi tarkoitettu Puumalan vapaa-ajanasukkaille. Todellisuudessa tanssit ovat avoimet kaikille. Tarjous pääsylipusta ja munkeista koskee vapaa-ajanasukkaita.