Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ristiinalaiset nuoret järjestävät teatterilla höystetyn illallisen Rantapuistossa lauantaina – Tapahtuma on loppuunmyyty

Illallisella nähtävän esityksen on valmistanut Paukkulan nuoriso-opiston teatterilinjalaisista koostuva teatteriryhmä.

Lauantaina Ristiinan Rantapuistossa pidetään teatteri-illallinen, jonka järjestämisestä vastaavat ristiinalaiset ystävykset Aino Halinen, 19, ja Lotta Tuominen, 20.

Teatteri-illallisella on luvassa noin 20 minuutin mittainen Suvi nauraa -sketsi, jonka on valmistanut Paukkulan nuoriso-opiston teatterilinjan opiskelijoista koostuva Teatteriryhmä Rymy. Illan musisoinnista vastaavat niin ikään ristiinalaiset Siiri From ja Aada Halinen.

Esityksen ohessa tarjoillaan illallinen, johon kuuluu basilikarisotto, mansikkarahkajälkiruoka ja Aurinko Spritz -juoma. Jälkiruoka maustetaan haitarimusiikilla.

Tuominen ja Halinen järjestävät tapahtuman eräänlaisena pop up -ravintolana. Silloin tapahtuman voi järjestää yksityishenkilöinä ja ilman elintarvikeviranomaisen lupaa.

Idea teatteri-illallisesta kumpusi ystävysten ajatuksesta, jonka mukaan kulttuuria on kaikkialla. Heidän mukaansa kulttuuri ei aina edellytä hienoja tiloja, valtavia resursseja tai kalliita pääsylippuja.

– Me uskomme, että yhdistelemällä kulttuurin eri muotoja ja järjestämällä kokeilevia tapahtumia voi vaikuttaa todella paljon alueen ilmapiiriin. Me itse tykkäämme teatterista ja hyvästä ruoasta. Lisäksi Rantapuisto on aivan ihana paikka, Lotta Tuominen tuumii tiedotteessa.

Suvi nauraa -teatteri-illallinen Rantapuistossa Ristiinassa lauantaina 17. heinäkuuta kello 19. Tapahtuma on loppuunmyyty.