Kesäkatuiltaa vietetään perjantaina Mikkelin torilla – Luvassa musiikkia, komeita autoja ja keskustelua

Lapsille puuhaa tuovat pomppulinna ja keppihevosrata.

Mikkelin tanssihullut esiintyy jälleen Mikkelin torilla. Kuva on vuoden 2018 Kesäkatu -tapahtumasta. Vesa Vuorela

Aleksi Mäkelä

Perjantaina kello 17 alkaen Mikkelin torilla voi käydä kuulemassa elävää musiikkia ja runonlausuntaa sekä katsomassa Mikkelin tanssihullujen näytöstä ja Mikkelin mobilistit ry:n ajoneuvoja. Noin kolmenkymmenen autokunnan lisäksi torilla voi tutustua Ekitkan sähköpyöriin.

Kyseessä on kuluvan kesän ensimmäinen Kesäkatu-tapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna heinä- ja elokuun viimeisinä perjantaina. Kolme tuntia kestävän tapahtuman juontaa aiempien vuosien tapaan Viki Vänttinen.

Elävästä musiikista torin esiintymislavalla vastaavat For Momentum -duo, trubaduuri Jari Valjakka sekä Olavi Linden.

Tapahtumassa käytävän kaupungin kyselytuokion aiheena on Mikkelin torin kuluva kesä. Puhujavieraaksi saapuu torikauppias Kaija Ahonen.

Perheen pienimmille paikalla on torin kaupungintalon puoleisella viheralueella pomppulinna ja keppihevosrata. Osa torikauppiaista palvelee tapahtumaillan aikana.

Iltayhdeksältä alkavat Kesäkatujatkot kahvila Toripulussa. For Momentum esiintyy myös siellä kahden setin voimin, tasatunnein kello 21 ja 22.

Juttua korjattu kello 12.24. Puhujavieraana on Kaija Ahonen. Jutussa aiemmin mainittu Jatta Juhola puhuu vasta elokuun tapahtumassa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka