Mikkelin kokoomus valitsi edustajansa lautakuntiin ja kaupunkiyhtiöiden hallituksiin

Kaupunginvaltuusto käsittelee puolueiden esittämät henkilövalinnat ensimmäisissä kokouksissaan syksyllä.

Kokoomus on tehnyt henkilövalintoja Mikkelin kunnallisiin luottamustehtäviin.

Kokoomuksen Mikkelin valtuustoryhmä ja kunnallisjärjestön hallitus esittää kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajaksi Armi Salo-Oksaa.

Puolue on valinnut keskuudestaan myös edustajat lautakuntiin. Esimerkiksi kaupunkiympäristölautakunnan puheenjohtajaksi on valittu Jouko Kervinen ja jäseniksi Jukka Härkönen ja Saara Isoaho. Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakuntaan Suvi Kähkönen-Valtola ja Marko Huuhilo. Kasvatus- ja opetuslautakunnan jäseniksi on valittu Olli Marjalaakso ja Jenni Oksanen ja tarkastuslautakunnan jäseniksi Juhani Oksman ja Sari Hannukainen.

Jo aiemmin puolue on kertonut esittävänsä Oskari Valtolaa kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi ja kaupunginhallituksen jäseniksi Armi Salo-Oksaa , Eero Ahoa ja Pirkko Valtolaa.

Mikkelin Vesiliikelaitoksen johtokuntaan puolue on valinnut Paavo Puhakan.

Lisäksi kokoomus on tehnyt valintoja Mikkelin kaupunkiyhtiöiden hallituksiin. Etelä-Savon Energian hallitukseen puolue ehdottaa Pekka Seleniusta ja Jenni Oksasta. Naistingin hallituksen varapuheenjohtajaksi puolue ehdottaa Juha Vuorea ja Metsäsairilan hallituksen puheenjohtajaksi Olli Miettistä ja jäseneksi Pia Vännistä.

Kaupungin kehitysyhtiö Miksein hallituksen varapuheenjohtajaksi ehdotetaan Armi Salo-Oksaa.

Jokainen puolue valitsee keskuudestaan henkilöt puolueen vastuulla oleville luottamuspaikoille. Paikat jaettiin kuntavaalien jälkeen puolueiden välisissä neuvotteluissa.

Lopullisesti puolueiden paikkajaot hyväksyy kaupunginvaltuusto ja kaupunkiyhtiöiden osalta yhtiökokous.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka