Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Syyslukukausi alkaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa hybridimallilla

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Xamkin johtoryhmä on päättänyt, että syyslukukauden opetus aloitetaan kaikilla kampuksilla hybridimallin mukaisesti. Tänä syksynä opintonsa aloittavat ja viime talvena aloittaneet ovat lähiopetuksessa kampuksilla, muut opiskelijat ovat etänä.

Kaikille opiskelijoille järjestetään laboratoriot, simulaatio-opetus ja kaikki käytännön opetus kampuksilla hygieniaohjeita noudattaen ja suu-nenäsuojuksia käyttäen, kertoo Xamk tiedotteessaan. Opiskelijoilla on voimassa kasvomaskisuositus, ja kertakäyttöisiä maskeja jaetaan kampuksilla.

Xamk kannustaa kaikkia opiskelijoita ottamaan koronarokotteen. Kampuksen liikunta- ja harrastetilat ovat lukuvuoden ajan käytössä, ja ryhmäliikuntaa voidaan järjestää turvaväleistä ja hygieniaohjeista huolehtien.

Lisäksi johtoryhmä päätti, että kaikki työntekijät, joille se on mahdollista, jatkavat etätöiden tekemistä. Kampuksilla työskentelevällä henkilöstöllä on voimassa suojainpakko. Myös ulkomaille suuntautuvien työmatkojen rajoitusta jatketaan.