Mikkelissä kilpaillaan torstaina katukalastuksen parissa – Keskustasta löytyy useita hyviä lähikalastuskohteita

Suomen vapaa-ajankalastajien järjestämä Street Fishing -kalastuskilpailu järjestetään Kaihulla ja sen lähistöllä torstaina.

Mikkeliin saapuu torstaina 5. elokuuta Suomen vapaa-ajankalastajien järjestämä katukalastuskilpailu. Kaihulla ja sen lähistöllä kello 17–20 järjestettävä rento tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille, ja siihen voi ilmoittautua paikan päällä.

Kilpailussa mitataan napattujen kalojen pituutta. Nuoret kalastajat saavat kisassa pientä etua. Säännöt on luotu sellaisiksi, että kuka vaan kalastuksesta kiinnostunut voi osallistua ja pärjätä kilpailussa.

Street Fishing -kalastuskilpailuja järjestetään ympäri Suomen. Mikkelissä kisapaikka on valittu niin, että kilpailussa voi pärjätä myös onkimalla.

Suomen vapaa-ajankalastajien Etelä-Savon kalatalousasiantuntija Janne Tarkiaisen mielestä Mikkeliä ympäröivät mainiot kalavedet. Järjestö muistuttaa tiedotteessaan, että lähikalastuskohteita löytyy useiden kaupunkien ytimestä.

Saimaan lisäksi Mikkelin keskustan alueen lammista voi saada suuriakin saaliita ja eri kalalajeja. Tällaisia hyviä lähikalastuskohteita Pankalampi, Urpolanlampi, Laajalampi ja Moisionlampi.

Mainos: Länsi-Savo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka