Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miten kehittäisit Mikkelin pääkirjaston palveluja? Tiistaina on mahdollisuus esittää ajatuksiaan avoimessa ideointityöpajassa

Pääkirjaston rakennus on peruskorjauksen tarpeessa. Lisäksi kaupunki suunnittelee asiointipisteen siirtämistä virastotalolta kirjastoon.

Mikkelin pääkirjastossa järjestetään tiistaina 10. elokuuta kaikille avoin työpaja, jossa ideoidaan ja pohditaan pääkirjaston tilojen sekä palvelujen kehityskohteita.

Työpaja on avoinna kello 10–17. Se järjestetään sään suosiessa kirjaston pihalla. Ideointipäivä on osa Meidän uusi kirjasto -kampanjaa, jossa tutkitaan mikkeliläisten toiveita ja tarpeita pääkirjaston tarjoamille palveluille.

Suunnittelupäivään voi osallistua myös ryhmän voimin ja varata keskusteluajan ennakkoon kirjastopalvelujen verkkosivujen kautta.

Kampanja on nyt ajankohtainen, koska pääkirjaston rakennus on peruskorjauksen tarpeessa, ja sen tiloja on tarkoitus tiivistää.

Kaupungin konserni- ja elinvoimajaosto suunnittelee kaupungin asiointipisteen siirtämistä virastotalosta pääkirjaston tiloihin. Asiointipisteen nykyisiin tiloihin virastotaloon on muuttamassa kaupungin konserniyhtiöiden toimintoja.