Kotikokkailu on vaihtunut valmisaterioihin korona-aikana – Mikkeliläiset Serviini ja Bistro Holvi haluaisivat laajentaa valmisruokiensa myyntiä
Päivittäistavarakaupan mukaan valmisruokien suosio kasvoi huhti–kesäkuussa peräti 20 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna.
Valmisruokien suosio on kasvanut korona-aikana. Suomalaiset ostivat toisena koronakeväänä ruokakaupoista viime vuotta vähemmän raaka-aineita ja enemmän valmiita aterioita, uutisoi STT keskiviikkona. Tiedot perustuvat Päivittäistavarakaupan kokoamiin tilastoihin.
Mainos: Puumalan kunta

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu