Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hietasentie saa vihdoin uutta päällystettä – Työ valmistuu elokuun loppuun mennessä

Päällystystyöt Viitostien ja Ristiinan välillä on tarkoitus aloittaa ensi maanantaina.

Pitkään odotettu Hietasentien kunnostus Mikkelissä etenee vihdoin päällystystöihin. Projektipäällikkö Matti Antikainen Pohjois-Savon ely-keskuksesta kertoo, että tieosuuden päällystystyöt on tarkoitus aloittaa ensi maanantaina ja ne valmistuvat elokuun loppuun mennessä.

Länsi-Savo ehti kertoa, että tien asvaltointi alkaa toukokuussa, mutta Antikaisen mukaan se oli väärinkäsitys, sillä osuuden päällytys ei ollut ohjelmassa vielä keväällä. Maantiellä 4201 Hietasen ja Harjulan välillä tehdään kantavan kerroksen murskeen lisäystä ja sekoitusjyrsintää tällä viikolla.

Uusi päällyste vedetään 11,5 kilometrin matkalle Viitostieltä Ristiinaan päin. Pieni pätkä tiestä on Hirvensalmen kunnan puolella.

Juvalla päällystetään 14-tietä

Juvalla päällystetään valtatieltä 14 Lammentaustan kohdalla kiertoliittymästä Savonlinnaan päin. Päällystettävä osuus on noin 4,5 kilometrin mittainen.

Työt on tarkoitus tehdä ensi viikon aikana maanantaista perjantaihin.

Muita varsinaisia kohteita ei Etelä-Savossa enää tänä vuonna päällystetä, mutta Antikaisen mukaan paikkausluonteisia korjauksia tehdään.