Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lumme Energia ja Pohjois-Suomen Energiatieto sopivat liiketoimintajärjestelystä – Tavoitteena vauhdittaa Lumme Energian kasvua

Lumme Energian kanssa tehdyn sopimuksen myötä Pohjois-Suomen Energiatieto perustaa uudet toimipisteet Mikkeliin sekä Savonlinnaan.

Lumme Energia Oy ja Pohjois-Suomen Energiatieto Oy (PSET) ovat sopineet liiketoimintajärjestelystä, jossa PSET ottaa vastuulleen Lumme Energian sähkönmyynti- ja palvelusopimusten operatiivisen hallinnan, laskutuksen sekä tiedonvaihtopalvelut. Järjestelyn tavoitteena on vauhdittaa Lumme Energian kasvua tehostamalla taustaprosesseja sekä liiketoimintatiedon hallintaa.

Järjestelyn myötä valtakunnallinen ja usealla eri paikkakunnalla toimiva Pohjois-Suomen Energiatieto perustaa uudet toimipisteet Mikkeliin sekä Savonlinnaan. Muutos ei edellytä toimenpiteitä asiakkailta.

Lumme Energia on kasvanut voimakkaasti vuosien 2020 ja 2021 aikana ja keskittyy strategiansa mukaisesti palvelu- sekä sähkönvähittäismyyntiin yhä tiukentuvassa kilpailutilanteessa. Lumme Energia on tällä hetkellä Suomen 5. suurin sähkönmyynti- ja palveluyhtiö ja hallinnoi yli 300 000 sähköntoimitussopimusta maanlaajuisesti.

– Yhteistyö PSET:n kanssa on ollut jo olemassa Loiste Sähkönmyynti -järjestelyn myötä. Uskon vahvasti, että saamme merkittävästi paremman kyvykkyyden jatkaa vahvaa kasvua, joka on ollut alusta pitäen yksi strategiaamme liittyviä kulmakiviä, toteaa Lumme Energian toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta.